Kiwa behoort tot de wereldwijde top-20 op het gebied van testen, inspectie en certificering (TIC). Met hun services voor certificering, inspectie, tests, training en consultancy zorgen ze voor vertrouwen in de producten, services, processen, (management)systemen en medewerkers van hun klanten. Dat doen ze in een groot aantal marktsegmenten, van de bouw- en energiesector tot de drinkwaterindustrie, gezondheidszorg en agro, veevoer en voeding. Hun expertisegebieden zijn onder andere managementsystemen, maatschappelijke verantwoordelijkheid en laboratoriumtests. Ze hebben klanten in de productie- en procesindustrie, (bedrijfs)services, openbare en private nutsbedrijven, overheden en internationale instituties. Bij Kiwa werken meer dan 4300 mensen vanuit ruim 100 kantoren verspreid over meer dan 30 landen over de hele wereld, voornamelijk in Europa, Azië en Zuid-Amerika. 


Bekijk hun website en diensten via: https://www.kiwa.com/nl/ of hier https://www.mijnkeurmerk.nl/documenten/ kom je gelijk op de pagina waar je ALLES kan vinden.


* Het grote voordeel van het KIWA-keurmerk is dat je dit kan behalen vanaf niveau 1 en zo aan je opdrachtgevers kan laten zien dat je je VAK serieus neemt.